Welkom!

Welkom bij KarensKlaviertje!

In een gemoedelijke sfeer biedt deze privé-muziekschool muzieklessen aan op maat van kinderen en volwassenen. Centraal staat de praktijkgerichte aanpak. Het voordeel is dat je niet op voorhand notenleer moet volgen om met een muziekinstrument te kunnen starten. Al vanaf dag 1 ben je viool of piano aan het spelen. Notenleer is hierdoor geen droge materie, maar iets wat meteen duidelijk wordt doordat het in de praktijk wordt toegepast. Daarnaast organiseert KarensKlaviertje regelmatig muziekinitiatie en muzikale workshops. Houd zeker het actuele aanbod in het oog op de website. Via mijn facebookpagina kom je ook de laatste nieuwtjes te weten.

Alvast heel veel muzikaal plezier gewenst en wie weet tot binnenkort!

6 reacties op ‘Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s