KINDEREN

Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom bij KarensKlaviertje voor pianolessen. Kleuters vanaf 4 tot 6 jaar kunnen terecht bij de muziekinitiatielessen.
Voor de pianolessen is geen kennis van notenleer vereist. Notenleer wordt geïntegreerd tijdens de pianolessen zelf. Af en toe wordt een workshop notenleer aangeboden in groep waar op een niet-schoolse en speelse manier vaardigheden worden herhaald of aangeleerd. Deze workshops zijn volledig vrijblijvend.

Ben je nog niet zeker of piano wel iets voor jou is? Neem dan zeker een kijkje bij piano-initiatie. Deze workshop wordt regelmatig georganiseerd zodat je eens kan uittesten alvorens de stap naar werkelijke pianolessen te zetten.

(JONG)VOLWASSENEN

Ook voor (jong)volwassenen worden pianolessen aangeboden. Is het altijd al je droom geweest om piano te leren spelen, maar is het er nooit van gekomen? Of denk je dat je helemaal niet muzikaal bent en heb je de stap nog niet durven zetten naar pianoles? Zie je ertegenop om notenleer te gaan volgen vooraleer pianoles te kunnen volgen? Ook voor volwassenen wordt pianoles en notenleer geïntegreerd zodat je al vanaf dag 1 kan piano spelen.

OP MAAT

KarensKlaviertje biedt lessen op maat aan, rekening houdend met jouw mogelijkheden en persoonlijke voorkeur. Heb je altijd al een bepaalde popsong willen leren spelen of leer je liever een menuet van Bach spelen? Het kan heel motiverend werken om tijdens de pianoles hiernaartoe te werken. Ook staat KarensKlaviertje open voor kinderen en (jong)volwassenen met een beperking en worden de lessen aangepast aan de mogelijkheden van ieder individu.