Om tot deze reeks toegelaten te worden, volg je best eerst de startreeks “muziekkriebels met als thema “eigenschappen van muziek”. Deze reeks eigenschappen van muziek zal terug georganiseerd worden vanaf januari 2021, data volgen snel.

Ben je vijf jaar of zes jaar? Spreekt de piano je wel aan? Dan ben je klaar voor de volgende stap: piano leren spelen! Tijdens de lessen pianokriebels gaan we een stapje verder in muziekland en staat de piano centraal, aangepast aan het niveau van het jonge kind. Er worden liedjes aangereikt die we gaan zingen om ze nadien over te brengen op de piano. We leren gekleurde muzieknoten herkennen op de partituur om ze nadien te spelen op de piano. Daarnaast wordt ook ruimte gemaakt voor creatieve opdrachten zoals knutselen en tekenen waarin de piano en notenleer centraal staan. Deze reeks wordt in kleine groepjes gegeven met een maximum van 6 kleuters. Om tot deze reeks toegelaten te worden, volg je best eerst de startreeks “muziekkriebels met als thema “eigenschappen van muziek”.

Wanneer: 

  • Volgende reeks start op zaterdag 1 mei 2021 om 9u-10u. en gaat tweewekelijks door.
  • Dit zijn de data waarop de lessen plaatsvinden telkens van 9u-10u:
    1/5, 15/5, 29/5, 12/6 en 26/6.

Kostprijs: 60 euro per deelnemer voor de hele reeks. Inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE 07 3770 9143 5166. Gelieve als mededeling toe te voegen: startdatum + naam kind.

Hoe inschrijven?: Vul onderstaand inschrijvingsformulier in: