Om tot deze reeks toegelaten te worden, volg je best eerst de startreeks “muziekkriebels met als thema “eigenschappen van muziek”. Deze reeks eigenschappen van muziek zal terug georganiseerd worden vanaf januari 2021, data volgen snel.

Zit je in de derde kleuterklas of net gestart in het eerste leerjaar? Spreekt de piano je wel aan? Dan ben je klaar voor de volgende stap: piano leren spelen! Tijdens de lessen pianokriebels gaan we een stapje verder in muziekland en staat de piano centraal, aangepast aan het niveau van het jonge kind. Er worden liedjes aangereikt die we gaan zingen om ze nadien over te brengen op de piano. We leren gekleurde muzieknoten herkennen op de partituur om ze nadien te spelen op de piano. Daarnaast wordt ook ruimte gemaakt voor creatieve opdrachten zoals knutselen en tekenen waarin de piano en notenleer centraal staan. Deze reeks wordt in kleine groepjes gegeven met een maximum van 6 kleuters. Om tot deze reeks toegelaten te worden, volg je best eerst de startreeks “muziekkriebels met als thema “eigenschappen van muziek”.

Wanneer: 

  • Reeks vanaf zondag 6 september 2020 tot 4 oktober 2020 om 9u30-10u30. Indien deze groep volzet is, wordt een tweede groep georganiseerd om 10u30-11u30.

Kostprijs: 60 euro per deelnemer voor de hele reeks. Inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE 07 3770 9143 5166. Gelieve als mededeling toe te voegen: startdatum + naam kind.

Hoe inschrijven?: Vul onderstaand inschrijvingsformulier in: