Hou je van muziek én van sporten? Dan is het muzo-sportkamp misschien wel iets voor jou! Dit kamp wordt georganiseerd tijdens de zomervakantie van 9 juli tot en met 13 juli. Iedereen vanaf 7 tot en met 10 jaar is welkom! In de voormiddag ligt de focus op muzikale activiteiten. Creativiteit staat centraal. Er wordt in groep gemusiceerd, geïmproviseerd, gezongen, gecomponeerd, geknutseld en gedanst. In de namiddag staat telkens sport en spel op het programma met onder andere een zwemnamiddag, bewegingsparcours (Halve Maan), waterspelen, groeps- en estafettespelen, kringspelen en nog tal van leuke sportactiviteiten. Voor het aanbod van sport krijgt KarensKlaviertje tijdens dit kamp assistentie van een ervaren sportlesgever. Een huiselijke en warme sfeer zijn de belangrijkste troeven van dit kamp met maximum 6 deelnemers!

Kostprijs: 130 euro voor de hele week vanaf 9 juli tot en met 13 juli. Uurrooster is van 9u tot 16u. Tussendoortjes en drank worden ter plaatse voorzien en zijn inbegrepen in de prijs. Lunchpakket is zelf mee te brengen. Maximum 6 kinderen kunnen inschrijven van 7 tem 10 jaar.

Hoe inschrijven?:  Vul onderstaand inschrijvingsformulier in. Inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE 07 3770 9143 5166. Vermeld bij betaling ook de naam van het kind + muzo-sportkamp 9 juli 2018